Konferencija o asistivnoj komunikaciji u Zagrebu

ATAAC konferencija o asistivnoj tehnologiji se održava 1. i 2. rujna u hotel Westin Zagreb. Doći će 16 predavača iz 9 zemalja – stručnjaci i korisnici asistivne tehnologije i potpomognute komunikacije. Popis svih predavača i tema predavanja možete pronaći na web stranici konferencije: www.ataac.eu.
Bit će to najveća konferencija u regiji ove vrste. Na jednom mjestu ćete moći čuti vrhunske stručnjake koji rade s djecom s teškoćama, a koji dolaze iz Amerike, Australije, Njemačke, Švedske… Ovakva prilika da nam u Hrvatsku dođu takve osobe je izuzetno rijetka tako da bi bilo stvarno šteta da ovo propustite.
Predavanja stranih predavača bit će simultano prevođena s engleskog na hrvatski jezik.
Za vrijeme konferencije moći će se vidjeti i isprobati različita pomagala za osobe s invaliditetom, od asistivne tehnologije za pristup računalu do različitih vrsta komunikatora.
Puna cijena karte je 1000 kn, a popust od 500 kn dobivaju sve osobe s invaliditetom, studenti i roditelji djece s teškoćama u razvoju. Sve upute za registraciju i kupnju karata nalaze se ovdje:
http://www.eglas.hr/blog/2016/05/27/kotizacija-za-at-aac-konferenciju/
E-Glas dijeli i besplatne karte za konferenciju svima onima koji žele doći na konferenciju, a za to nemaju sredstava. Pravo prijave imaju sve nezaposlene osobe (prijavljene na Zavodu za zapošljavanje) ili svi oni koji po članu kućanstva ostvaruju mjesečne prihode niže od 1.500 kn.
Prijavu je potrebno izvršiti na ovoj web stranici:
www.bit.ly/ATAAC-karte1500
Dogovoren je i povoljan smještaj u Zagrebu za posjetitelje ATAAC konferencije:
Smještaj je u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama u hostelu Zagreb, Savska cesta 179:
http://hostelzagreb.com.hr/
Cijena noćenja je 100 kn, a noćenja s doručkom 120 kn.
Sobe su novo opremljene, s vlastitom kupaonicom i imaju beplatni bežični internet. Za rezervaciju smještaja treba samo nazvati broj hostela 01 309 8545 te zatražiti popust za sudionike AT-AAC konferencije. Smještaj je nekoliko tramvajskih stanica udaljen od hotela Westin gdje se održava konferencija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *